Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra beka - groźne?

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od wczoraj mamy beke z takiej laski z facebooka, bo wstawiła zdjęcie jak ściska sobie cycki, koleżanka wstawiła to zdjęcie na wiocha.pl a ja założyłem fanpage "Ściskam cycki" i beke mamy z niej, do opisu strony wstawiłem link do wiocha.pl na którym jest jej zdjęcie. Mogą mi coś zrobić?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak ty to zrobiłeś, że masz w 1dzień 190 lajków ? ;o

@ToP

Nic nie zrobią.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jeżeli dziewczyna się oburzy, to fakt, może iść na policję (Zniesławienie mienia).

Opublikowano

Connor, było 340 lajków, bo większość ludzi co byli na fejsie o tej porze to lajkowali to xD Ale dislajk bo nie ma już zdjęć tej lasi..

Jest jej twarz, ale zamazana.

Opublikowano

Skoro twarz jest zamazana, to nie powinniście mieć żadnych problemów, w końcu to może być każda inna osoba.

Opublikowano

Skoro twarz jest zamazana, to nie powinniście mieć żadnych problemów, w końcu to może być każda inna osoba.

Mozaika nałożona na twarz - można rozpoznać ją jak się zna, ale w końcu zamazane.

PS zdjęcie z wiochy jest, nie od niej z profilu.

Opublikowano

Jaki chuj mi posta usunął ? Szkoda Ci że cyckami się interesuje hmm.. ??

(@Top : Miej na to wyjebane ;D I tak CI nic nie zrobią)

//

@2xDown ? Jeżeli oto zdjęcie biega thx, ale suabe cycki ;(

Ale i tak tobie nic nie zrobią bo :

-Nie narusza tych praw

-I jest cenzura ^^

-Nie ma "śladów specjalnych" po czym można ją rozpoznać że to na 100% ona ;))))

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Zawsze może iść na policje bo w końcu nie masz pozwolenia na udostępnianie oraz edycji zdjęcia ale wątpię że to zrobi:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zawsze może iść na policje bo w końcu nie masz pozwolenia na udostępnianie oraz edycji zdjęcia ale wątpię że to zrobi:d

Ponoć to zrobiła -.- ale jak to nie mam pozwolenia na udostępnianie? to po cholere (sry) jest "share" na kwejku np? udostępniam to co jest wrzucone do internetu, a nie ja to wrzuciłem na wiochę tylko koleżanka i to ona przerobiła to zdjęcie. Tak jak mówie, ja tylko wrzuciłem link.

@up, dokładnie to jest to zdjęcie.

Opublikowano

Toć jest istny debilizm z Waszej strony. Wstawiła tą fotkę i co z tego? Trzeba być idiotą, żeby potem wykorzystywać to i się potem naśmiewać. A potem się dziwić, że ma zrypaną psychikę przez Was i popełnia samobójstwo.

Dzisiejsza młodzież schodzi na psy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Toć jest istny debilizm z Waszej strony. Wstawiła tą fotkę i co z tego? Trzeba być idiotą, żeby potem wykorzystywać to i się potem naśmiewać. A potem się dziwić, że ma zrypaną psychikę przez Was i popełnia samobójstwo.

Dzisiejsza młodzież schodzi na psy.

Nikt nie prosił Cię o ocenę dzisiejszej młodzieży oraz ocenę mnie i moich znajomych, okej? Zapytałem tylko czy mogę mieć przez to problemy.

Opublikowano

Pytaj siebie o to tak naprawdę. Widać, że teraz się boisz o konsekwencje.

Najpierw się myśli, a potem robi ;).

Cóż, tak samo czy ona Ciebie prosiła abyś się z niej naśmiewał?

Oceniam Twoje zachowanie obiektywnie patrząc przez pryzmat tego tematu ;).

Mam pełne prawo do oceny tego co się dzieję i ocena dotyczy w pełni tego tematu. Więc spamem tego bym nie nazwał.

Są takie powiedzenia: "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" oraz "Nie czyń co Tobie niemiłe"

A teraz rusz swoim mózgiem i ciekawe co z tego wywnioskujesz.

Zawsze będę za dziewczynami choć nie ważne co mi powiedzą, jak mnie zjadą to i tak będę miał szacunek do tejże płci. (staroświeckie zasady jak widać, ale cóż się sprawdzają :) )

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Pytaj siebie o to tak naprawdę. Widać, że teraz się boisz o konsekwencje.

Najpierw się myśli, a potem robi ;).

Cóż, tak samo czy ona Ciebie prosiła abyś się z niej naśmiewał?

Oceniam Twoje zachowanie obiektywnie patrząc przez pryzmat tego tematu ;).

Mam pełne prawo do oceny tego co się dzieję i ocena dotyczy w pełni tego tematu. Więc spamem tego bym nie nazwał.

Są takie powiedzenia: "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" oraz "Nie czyń co Tobie niemiłe"

A teraz rusz swoim mózgiem i ciekawe co z tego wywnioskujesz.

Zawsze będę za dziewczynami choć nie ważne co mi powiedzą, jak mnie zjadą to i tak będę miał szacunek do tejże płci. (staroświeckie zasady jak widać, ale cóż się sprawdzają :) )

Nie boje się, pytam ot co.

Pomocnik
Opublikowano

Ace , nie przekonasz takiego człowieka jak Kaś. Spójrz choćby na jego nick .. pedalski nick i pewnie jest gejem. Normalny zdrowy chłopak by się nie naśmiewał z tego zdjęcia :) A dziewczyny inne by się naśmiewały bo zazdroszczą cycków i tyle.

Kaś wstawisz zdjęcie jak się całujesz ze swoim chłopaczkiem?:> Pliixxxx najlepiej "słit focia w kibelku" jak to robią gimbusy:)

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Od kogo? 30kilogramowego Kaś'a?

btw. Kaś, chcesz może kolejna sygnaturę czy już znalazłeś? mam nowe kolorki w paincie :)

sygnary.jpg
Opublikowano

A niech idzie i chuj się nauczycie czegoś nie lubię takiego zachowania jak grupka kręci beke z jednej osoby,żeby to było z czego ale to zwykłe zdjęcie jest.

Opublikowano

No beka w chuj, ja tez bede mial beke, jak umrzecie jako prawiczki. Przykro by bylo, bekowe dzieci by wyszly, z bekowymi pomyslami. Ciekaw jestem, czy wasi przodkowie tez robili beki z samic. Haha, pewnie nie, bo wtedy was by nie bylo, wy bekowi ludzie.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Grozi ci wpierdol.

Już po.

A niech idzie i chuj się nauczycie czegoś nie lubię takiego zachowania jak grupka kręci beke z jednej osoby,żeby to było z czego ale to zwykłe zdjęcie jest.

A ty z kilkoma osoba kręcisz beke z Geo i co?

Opublikowano

i kolejny mocny tylko w grupie, a sam nie dysponujesz niczym.

czytałem gdzieś, ze ludzie wytykają i śmieją się z innych żeby się dowartosciwać.

widze, ze ty nie masz szacunku do innych ludzi, więc mam nadzieję, z spotka cię za to kara.

Gardzę takimi ludźmi jak ty...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...